ΚΑΡΙΕΡΑ

Η Ευρωστέγη, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο ανθρώπινο δυναμικό της, στοχεύει στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εξέλιξης, μέσα από τη συνεχή επιμόρφωση, αναγνώριση και επιβράβευση. Πρωταρχικός στόχος μας είναι η σύναψη συνεργασίας με ανθρώπους που διακρίνονται για το ήθος, την ενέργεια, την κοινωνικότητα και το πάθος τους για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Σε συνεργασία με τις άλλες δύο εταιρείες του ομίλου, Solartech και Πήγασος, προσφέρει στους εργαζόμενους ένα δημιουργικό επιχειρηματικό περιβάλλον -όπου ενθαρρύνεται η εφαρμογή νέων ιδεών και η πρωτοποριακή δράση-, με ικανοποιητικές απολαβές χάρη στις διαφορετικές πηγές εισοδημάτων, καθώς και προοπτικές εξέλιξης.

Η ταυτόχρονη δραστηριοποίηση της εταιρείας σε τρεις διαφορετικούς τομείς (μεσιτικός κλάδος, ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες), σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας δημιουργούν το ιδανικό «έδαφος» για την εργασιακή και οικονομική εξέλιξη των συνεργατών μας.

Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε για τους συνεργάτες μας το σταθερό σημείο αναφοράς που θα τους απαλλάξει από το εισοδηματικό άγχος, απελευθερώνοντας τις δημιουργικές δυνάμεις τους. Χάρη στις πολιτικές συνδυαστικών πωλήσεων και πολυεπίπεδου marketing που εφαρμόζουμε, είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε την οικονομική κατάσταση των συνεργατών μας, δίνοντάς τους ώθηση να εξελιχθούν και να χτίσουν βήμα-βήμα την καριέρα τους και, κατ’ επέκταση, τις οικονομικές απολαβές τους.

Εάν κι εσείς αποσκοπείτε σε μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, με συνεχή ανελικτική πορεία και οικονομική ασφάλεια, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στην Ευρωστέγη.

 Ευρωστέγη

Η στρατηγική επιλογή για ένα δημιουργικό μέλλον

Στη σημερινή εποχή της οικονομικής αβεβαιότητας, η Ευρωστέγη αποτελεί τη σταθερή, αξιόπιστη δύναμη της αγοράς για να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο εργασιακό και οικονομικό μέλλον, επιτυγχάνοντας ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής.

Στείλτε μας τα στοιχεία σας, συμπληρώνοντας τα παρακάτω πεδία
και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Όνομα*

Ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail)*

Επίθετο*

Τηλέφωνα επικοινωνίας*

Σπουδές*

Επαγγελματική εμπειρία*

Επιπλέον γνώσεις*

Βιογραφικό (σε pdf,doc)