Η ΕΤΑΙΡΙΑ  ΕΥΡΩΣΤΕΓΗ

από το 1998
στην Κτηματομεσιτική αγορά!

Η Ευρωστέγη δραστηριοποιείται στην Κτηματομεσιτική Αγορά από το 1998 με έδρα τα Τρίκαλα και με παρουσία στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας μέσω συνεργασιών.

Αποτελεί μια δυναμική παρουσία στον χώρο των μεσιτικών επιχειρήσεων στα Τρίκαλα. Η οργανωμένη και μεθοδική δουλεία, το ακούραστο και φιλικό προσωπικό, η εμπειρία και οι ολοκληρωμένες γνώσεις στον χώρο του ακινήτου, καθώς και το δίκτυο των συνεργατών της αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες τους.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλύσουν τις ανάγκες σας, να σας προτείνουν μέσα από ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων που διαθέτουμε, εκείνα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις προσδοκίες σας, ή να σχεδιάσουμε μαζί την αγορά, πώληση, ενοικίαση, ακόμη και την ανακαίνιση ή την ενεργειακή αναβάθμιση του ακινήτου που παίζει σημαντικό ρόλο στην εποχή μας.

Πέραν της ανάπτυξης στην αγορά ακινήτων στις υπηρεσίες μας συγκαταλέγονται, η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στους πελάτες μας για όλα τα μεσιτικά ζητήματα, διαχείριση ακινήτων, η παροχή συμβουλών σε ζητήματα συμβολαίων, καθώς και την στρατηγική δημιουργία ή βελτιστοποίηση υφιστάμενων χαρτοφυλακίων. Υπάρχει επίσης άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας για την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών και την τακτοποίηση αυθαιρέτων.

Η εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλαν οι πελάτες μας την εταιρία την ώθησαν σε μια πορεία ανάπτυξης και επιτυχιών που την ανέδειξαν στην κυριότερη μεσιτική εταιρία στο Νομό Τρικάλων.

Το 2010 η Ευρωστέγη επέκτεινε τις δραστηριότητες της και σε άλλους τομείς όπως οι ανακαινίσεις και οι ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων με την εταιρική επωνυμία SOLARTECH.

Επίσης με την εταιρική επωνυμία “Πήγασος” και με τους άρτια καταρτισμένους οικονομικούς συμβούλους που διαθέτει αναλαμβάνει την διεκπεραίωση δανείων και χρηματοδοτήσεων για τις ανάγκες των αγοραστών επενδυτών.