Ποιο χρώμα ταιριάζει στο σπίτι σας;

Όλοι σας μπαίνετε στην διαδικασία να κάνετε αλλαγές στους τοίχους του σπιτιού σας. Πόσες φορές βλέπετε δειγματολόγια για να αποφασίσετε ποια απόχρωση ταιριάζει στην είσοδο, το μπάνιο ή το καθιστικό; Η διαδικασία αναζήτησης είναι χρονοβόρα κάποιες φορές, στο να βρείτε ποιο  είναι το ιδανικό χρώμα που θα αναδείξει την διακόσμηση του σπιτιού σας. Εδώ θα βρείτε ωραίες ιδέες για να διαλέξετε χρώμα σε συνδυασμό με το προσωπικό σας στιλ, αλλά και πού μπορείτε να προμηθευτείτε  .

Αν το στιλ σας είναι σοφιστικέ, προτιμήστε το σκούρο μπλε ή το πετρόλ, που ταιριάζουν με ξύλινα έπιπλα οποιασδήποτε απόχρωσης και κάνουν ωραία αντίθεση με τα λευκό.

1

Ταιριάζουν περισσότερο στο καθιστικό, στο γραφείο και στην κουζίνα, δίνοντας αριστοκρατικό αποτέλεσμα και vintage αισθητική.

2

Αν το στιλ σας είναι minimal, οι αποχρώσεις που επικρατούν είναι τα ουδέτερα όπως το μπεζ, το ιβουάρ, το γκρι και οι παστέλ αποχρώσεις όπως το απαλό ροζ.

3

Είναι αποχρώσεις που αναδεικνύουν τη διακόσμησή σας, κάνουν τα δωμάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και είναι κατάλληλες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

4

Αν το στιλ σας είναι Zen, τα χρώματα που το αντιπροσωπεύουν είναι το λευκό, το κόκκινο, το πορτοκαλί, το κοραλί, τα οποία αποδεδειγμένα χαρίζουν αίσθημα χαλάρωσης και ενισχύουν την κοινωνικότητα της οικογένειας, του ζευγαριού και των φίλων.

5

Οι ζεν αυτές αποχρώσεις ταιριάζουν περισσότερο στην τραπεζαρία, την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο των παιδιών.

6

Επίσης, το γαλάζιο χρώμα αντιπροσωπεύει την αρμονία και την ηρεμία και μπορείτε να βάψετε με αποχρώσεις του γαλάζιου τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας και δίνοντας ένα στιλ που να θυμίζει θάλασσα και ουρανό.

7

Αν το στιλ  σας ρομαντικό, στις επιλογές σας ανήκουν οι παλ αποχρώσεις όπως το ροζ, μοβ, λιλά, ροδακινί χρώμα για να δημιουργήσουν μια ονειρική και θετική ατμόσφαιρα στους χώρους σας.

8

Οι απαλές αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλα τα δωμάτια και το σίγουρο είναι ότι θα συνδυαστούν εύκολα με τα έπιπλά σας.

9

Αν το στιλ  σας είναι pop, τα χρώματα που επικρατούν είναι το κίτρινο, το μπλε, το τιρκουάζ, το πράσινο και το φούξια. Έντονα χρώματα που θα δώσουν funky χαρακτήρα στο σπίτι και συνδέουν διαφορετικά στιλ διακόσμησης, με έξυπνο τρόπο.

10