Μικρές πινελιές στον μικρό χώρο του σπιτιού!

Τα μικρά διαμερίσματα μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα συμπαθητικά και με cozy ατμόσφαιρα με την κατάλληλη διακόσμηση. Σε γενικές γραμμές η σωστή διαρρύθμιση ανεξάρτητα από το επιλεγμένο στιλ του ντεκόρ, είναι αυτή που κατά κύριο λόγο θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σειρά έχουν τα χρώματα, τα έπιπλα και φυσικά οι διαστάσεις τους. Οτιδήποτε σχετίζεται με την οργάνωση και την αποθήκευση πρέπει να χαρακτηρίζεται από πρακτικότητα και λειτουργικότητα, ενώ αν βρίσκεται σε εμφανές σημείο (π.χ κουτί στο καθιστικό ή την είσοδο), καλό θα ήταν να πληροί και τα κριτήρια της αισθητικής ώστε να μην χαλά την ισορροπία του χώρου.

Δείτε μερικές απλές ιδέες για ένα stylish σπίτι.

Οι κουρτίνες διαχωρίζουν έναν ενιαίο χώρο χωρίς να τον κάνουν να δείχνει μικρότερος. Ειδικά στην περίπτωση που σε αυτόν βρίσκεται το κρεβάτι η ανάγκη για ιδιωτικότητα που προκύπτει είναι μεγάλη.

1

Ένα κενό σημείο που προδιαθέτει για έπιπλο μπορεί να καλυφθεί με ένα σε μικρές διαστάσεις το οποίο θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε χρησιμοποιώντας το διπλά. Το stand στην συγκεκριμένη εικόνα εκτός έπιπλο εισόδου μετατρέπεται εύκολα και σε home office.

2

Αξιοποιήστε τους τοίχους χωρίς όμως να τους επιβαρύνετε με βαριά αντικείμενα.

3

Συνθέστε μία stylish γωνιά στην είσοδο, χωρίς να είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε το κλασσικό έπιπλο με το σκαμπό για τα κλειδιά και τα παπούτσια. Μπορείτε να τα αποθηκεύετε σε κουτιά ή αν υπάρχει χώρος να τοποθετήσετε την παπουτσοθήκη έξω από το σπίτι ή στο μπαλκόνι.

4

Τα στρογγυλά τραπέζια είναι ιδιαίτερα χρήσιμα ειδικά αν βρίσκονται μεταξύ του καθιστικού και της κουζίνας.

5

Το λευκό είναι ιδανικό για τους μικρούς χώρους. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε μία παστέλ ανοιχτή απόχρωση.

7