Χριστουγεννιάτικες πινελιές…

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας έχουν φωταγωγηθεί εδώ και μερικές ημέρες. Οι μπάλες κρεμάστηκαν, τα αστέρια μπήκαν στην κορυφή και κάτω από τους ήχους των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών ανάψαμε και τα φωτάκια του. Λίγο όμως πριν υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας για αυτές τις γιορτές, σκεφτήκαμε να σας δώσουμε και κάποια γρήγορα tips διακόσμησης.

9 10

Μπορείτε να βάλετε κάποιες επιπλέον μικρές χριστουγεννιάτικες πινελιές στους χώρους του σπιτιού σας, κάνοντάς το ακόμη πιο γιορτινό. Προσοχή όμως, στόχος δεν είναι να τους «φορτώσετε» , αλλά να τους κάνετε πιο… χριστουγεννιάτικους.

12 16

Τοποθετήστε μερικά φωτάκια σε κάποιο άδειο σημείο: Μπορείτε για παράδειγμα να τα τοποθετήσετε μέσα σε ένα βάζο και να τα αφήσετε πάνω σε ένα μικρό τραπεζάκι στο σαλόνι ή το κομοδίνο σας ή να τα απλώσετε πάνω στο τζάκι.

2 3

4

Εκφραστείτε ελεύθερα με ξύλινα γράμματα: Αν υπάρχει χώρος πάνω από το τζάκι σας μπορείτε να σχηματίσετε τη λέξη Merry Christmas ή να κάνετε μία οποιαδήποτε ευχή για το νέο έτος. 

5 6

13

Ποντάρετε στους κόκκινους φιόγκους: Το κόκκινο είναι το χρώμα των Χριστουγέννων και οι φιόγκοι από τα πιο ωραία στοιχεία για τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

78

Αν βέβαια είστε minimal τύποι, μπορείτε να συνδυάστε διακοσμητικά σε πιο σκούρα χρώματα.

11 15