Τα πιο ιδανικά χρώματα για τους τοίχους των μικρών σπιτιών

 

Τα μικρά σπίτια είναι λίγο πιο cosy, είναι τα  «σπίτια της παρέας». Μας θυμίζουν κάτι από τα φοιτητικά μας χρόνια και φυσικά είναι πολύ πιο εύκολα στην καθαριότητα. Μπορεί να μην είναι τόσο άνετα αλλά να ξέρετε πως με το σωστό τρόπο διακόσμησης και τα κατάλληλα χρώματα θα φαίνεται σχεδόν διπλάσιο.

Τι χρώματα, λοιπόν, πρέπει να επιλέξετε για τους τοίχους του σαλονιού, της κρεβατοκάμαρας ή του διαδρόμου;

 

Λευκό

Οι λευκοί τοίχοι δείχνουν τους χώρους σχεδόν διπλάσιους και φυσικά πολύ πιο φωτεινούς. Μην αγοράσετε, όμως, ένα λευκό απλώς χρώμα, απευθυνθείτε σ’ έναν ειδικό ή ανάλογο κατάστημα και αναφέρετε ποιο χώρο θέλετε να βάψετε.

2

 

Ανοιχτό γκρι

Aν θέλετε να δημιουργήσετε μία πιο Industrial εικόνα στους χώρους του σπιτιού σου τότε επενδύστε σε ένα απαλό- ανοιχτό γκρι. Και το καλύτερο; Δε φαίνονται τόσο έντονα οι λεκέδες.

 

Μέντα

Ίσως σας θυμίζει λίγο άνοιξη αλλά θα ήταν τέλειο χρώμα για την κρεβατοκάμαρά σας αλλά και για έναν τοίχο του σπιτιού σας. Ταιριάζει φοβερά με το γκρι, το μπλε, το λευκό και το καφέ.

 

Παστέλ αποχρώσεις (ροζ, κίτρινο απαλό κ.α)

Ένα κίτρινο απαλό (της ώχρας με λίγα λόγια) μπορεί να υπάρξει ακόμα και στο σαλόνι σας. Το ροζ θα σας το προτείναμε κυρίως για την κρεβατοκάμαρά σας ή το παιδικό δωμάτιο.

3