Κατοικία ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ Προς Πώληση ID: Μ56

Επικοινωνήστε μαζί μας

eurostegi-2

ΕΥΡΩΣΤΕΓΗ
Γαριβάλδη 1.
Τρίκαλα, 42100

24310 79400
24310 75145
info@eurostegi.com.gr

Σε αποκλειστική ανάθεση στο γραφείο μας, πωλείται κατοικία 100τ,μ, στον περιφερειακό των Ρογγίων – 5 χιλιόμετρα από την πόλη των Τρικάλων.

Η κατοικία είναι νεόδμητη,  πέτρινη,  κτισμένη σε κτήμα 10 στρεμμάτων.

Αποτελείται από μεγάλη σαλοκουζίνα με τζάκι, 1 μπάνιο και 2 υπνοδωμάτια με δικά τους   μπάνια. και  είναι ημιτελής,  στη φάση όπου έχουν γίνει οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, καθώς και η κεραμοσκεπή.

Πρόκειται για μία κατοικία –  σωστό κόσμημα,  σε αυθεντικά παραδοσιακό στιλ. Οι εξωτερικοί τοίχοι του σπιτιού  είναι εξ’ ολοκλήρου  από πέτρα, οι δε δύο μεγάλες,  σκεπαστές βεράντες του, είναι διακοσμημένες, οι μεν οροφές τους με ξύλο, οι δε κολώνες και καμάρες  τους, με  βυζαντινό τούβλο. Τα συνάζια  του είναι επίσης ξύλινα, με ξύλο σιδηροδρομικών γραμμών. Στη συνέχεια της μιας σκεπαστής βεράντας, βρίσκεται πισίνα 48 τμ.,  βάθους  2 μέτρων.

Η κατοικία είναι πανταχόθεν ελεύθερη γι’ αυτό έχει καταπληκτική θέα στα γύρω βουνά  και προς όλα τα  σημεία του ορίζοντα.

 

Το κτήμα συνορεύει με 92 στρέμματα του Δήμου Τρικκαίων  και  είναι εξ’ ολοκλήρου περιφραγμένο με πλέγμα που στη βάση του έχει τσιμεντένιο τοιχίο. Εντός του κτήματος υπάρχει τούβλινο κτίριο εμβαδού 45τ.μ. με υποδομή και  αναμονές ώστε να γίνει εμβαδού 80 τμ. Το κτήμα διαθέτει 3φασσικό ρεύμα και γεώτρηση για άρδευση.

Το  ακίνητο είναι κατάλληλο για μόνιμη κατοικία, αλλά κυρίως για αγροικία  με λαχανόκηπο,  περιβόλι δέντρων και οικόσιτα ζώα.

Σε συνδυασμό όμως με τα 10 στρέμματα του κτήματος, το ακίνητο είναι κατάλληλο για πολλές και διαφορετικές επαγγελματικές  χρήσεις, όπως για: ξενώνα αγροτουρισμού, φάρμα βιολογικών προϊόντων, φάρμα πτηνών- ζώων,  εκπαιδευτήριο σκύλων, αποστακτήριο, συσκευαστήριο κρεάτων, γεωπονικές εγκαταστάσεις –φυτώριο,  αθλητικές εγκαταστάσεις – αναψυκτήριο, κλπ.