Κατοικία ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ Προς Πώληση ID: Μ114

Επικοινωνήστε μαζί μας

eurostegi-2

ΕΥΡΩΣΤΕΓΗ
Γαριβάλδη 1.
Τρίκαλα, 42100

24310 79400
24310 75145
info@eurostegi.com.gr

Σε αποκλειστική ανάθεση στα γραφεία μας, πωλείται διώροφη οικοδομή  συνολικού εμβαδού 200τ.μ., σε περιφραγμένο οικόπεδο  2.750τ.μ., στο Δενδροχώρι,14 χλμ. από το κέντρο της πόλης.

Η οικοδομή είναι κατασκευής 1973 και  αποτελείται από:

Ισόγειο κατάστημα 100τ.μ., ο κύριος  χώρος, συν  άλλα 100τ.μ.εξωτερικός στεγασμένος  χώρος. Το κατάστημα   είναι διαμορφωμένο  και εξοπλισμένο  ως καφετέρια.

Ένα άνετο 3άρι διαμέρισμα 100τ.μ., 1ου ορόφου, σε άριστη κατάσταση, με ευρύχωρους χώρους,  μεγάλες βεράντες και απέραντη θέα προς όλα τα σημεία του ορίζοντα.

Το οικόπεδο στην πρόσοψη του ακινήτου είναι διαμορφωμένο σε καταπράσινο   κήπο, διακοσμημένο με γκαζόν, αειθαλή και φυλλοβόλα καλλωπιστικά δέντρα. Στο οικόπεδο πίσω από το ακίνητο,  υπάρχει περιβόλι  με όλων των ειδών και κάθε εποχής καρποφόρα δέντρα.

Πρόκειται για ένα ακίνητο ευέλικτο και με πολλές δυνατότητες ως προς τη χρήση του. Μπορεί να συνδυάσει  την κατοικία  με την επαγγελματική δραστηριότητα. Το κατάστημα εκτός των άλλων, λόγω της θέσης, είναι ιδανικό για super market με δυνατότητα εξυπηρέτησης όλης της γύρω. Περιοχής. Το διαμέρισμα, επίσης είναι ιδανικό για κατοικία, διότι δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθεί κάποιος με το περιβόλι, τα κηπευτικά και τα οικόσιτα ζώα. Μπορεί βέβαια να λειτουργήσει και επενδυτικά, μισθώνοντάς το ολόκληρο προς αύξηση του εισοδήματος.