Κατοικία Μονοκατοικία Προς Πώληση ID: Μ25

Επικοινωνήστε μαζί μας

eurostegi-2

ΕΥΡΩΣΤΕΓΗ
Γαριβάλδη 1.
Τρίκαλα, 42100

24310 79400
24310 75145
info@eurostegi.com.gr

Πωλείται  Μονοκατοικία 200τ.μ. σε τρία επίπεδα με κατοικήσιμο ημιυπόγειο 90 τ.μ. Κτίστηκε το 2011 σε οικόπεδο 500 τμ. Πρόκειται για μια κατοικία μοναδικής ομορφιάς και τεχνικής για την περιοχή μας.

Τα  επίπεδά της είναι: Ημιυπόγειο- υπερυψωμένο ισόγειο – 1ος όροφος –  σοφίτα.

Το ημιυπόγειο. lux  κατασκευής, αποτελείται από Σαλοκουζίνα με  ενεργειακό τζάκι, 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και αποθήκη. Το υπόλοιπο σπίτι είναι ημιτελές και έχει την δυνατότητα να λειτουργήσει ως Μεζονέτα αλλά και να αυτονομηθεί ο κάθε όροφος.

Το σπίτι είναι εξ’ ολοκλήρου μέσα και έξω πετρόχτιστο από τους πιο φημισμένους Αλβανούς πετράδες. Όλες οι πέτρες είναι λαξευμένες στο χέρι με ιδιαίτερο μεράκι και περίτεχνη τεχνική.

Ο αυλόγυρος,- επίσης πετρόχτιστος,- είναι με προοπτική να φωτίζεται με κρυφό φωτισμό, ενώ στη θέση των αρμών έχουν τοποθετηθεί μικρά πετραδάκια, τεχνική  που θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη και συνάμα πολύ όμορφη.

 Η στέγη του σπιτιού είναι από πανάκριβα μαύρα κεραμίδια ενώ ένα κομμάτι της οροφής έχει προβλεφθεί να γίνει από γυαλί, προκειμένου οι οικοδεσπότες να μπορούν να βλέπουν τον ουρανό, τη βροχή και το χιόνι.

 Το σπίτι βρίσκεται στο Φλαμούλι, σε   θέση με πολύ πράσινο και μεγάλο οπτικό ορίζοντα.

Ο ακάλυπτος  χώρος του οικοπέδου είναι πολύ μεγάλος ώστε να μπορεί  να κατασκευαστεί εκεί αρκετά μεγάλη πισίνα.

Εκτός από κατοικία ή διπλοκατοικία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες. Μία τέτοια είναι, μετά από ανάλογη διαμόρφωση σε τέσσερες πολυτελείς σουίτες, μπορεί να ανεβεί στην πλατφόρμα AIRBNB και να λειτουργήσει με μεγάλη επιτυχία, δεδομένου ότι η περιοχή μας βρίσκεται πολύ κοντά στα Μετέωρα, στην Λίμνη Πλαστήρα, στον ορεινό όγκο της Πίνδου, όπως επίσης στην πόλη μας λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία ο γνωστός σε όλη την Ελλάδα «Μύλος των Ξωτικών».