Επαγγελματική Στέγη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Προς Πώληση ID: Ε8

Επικοινωνήστε μαζί μας

eurostegi-2

ΕΥΡΩΣΤΕΓΗ
Γαριβάλδη 1.
Τρίκαλα, 42100

24310 79400
24310 75145
info@eurostegi.com.gr

Πωλείται  επιχείρηση κέντρου αναζωογόνησης και ευεξίας  ‘’ETHEREAL’’, στο κέντρο της Καλαμπάκας.

Η επιχείρηση στεγάζεται  σ’ ένα – μοναδικής ομορφιάς- ισόγειο χώρο 60τ.μ., με υπόγειο επίσης 60τ.μ.,καθώς  και πατάρι 30τ.μ..

Οι υπηρεσίες που προσφέρει  η επιχείρηση είναι:spa manicure, spa pedicure, fish spa, massage ποδιών, παραδοσιακά ποδόλουτρα, αποτρίχωση και χαλαρωτικά massage σώματος. Υπάρχει η δυνατότητα οι  υπηρεσίες της επιχείρησης να εμπλουτισθούν και με άλλες υπηρεσίες, όπως κομμώσεις, αισθητική, κλπ.

Όλα τα τμήματα του κέντρου είναι εξοπλισμένα με ότι πιο μοντέρνο και σύγχρονο υπάρχει σήμερα στον τομέα αυτόν.

Η επίπλωση και η διακόσμηση της επιχείρησης είναι υπέροχη και ειδικά μελετημένη από επαγγελματία του χώρου, ώστε να συνεισφέρει  και αυτή  σε  όσα φιλοδοξεί η επιχείρηση να προσφέρει στους πελάτες της, δηλαδή  χαλάρωση και ευεξία.

Για τον σκοπό αυτό, χρησιμοποιήθηκαν υλικά και στοιχεία διακόσμησης, όπως: κρυφοί φωτισμοί σε χαλαρωτικές αποχρώσεις, πέτρα, βότσαλα, πατητή τσιμεντοκονία, τεχνητός καταρράκτης νερού (στοιχείο feng shui), χαλαρωτικές ταπετσαρίες, κορμοί  bamboo, κλπ.

Η επιχείρηση έχει συνεργασία με εταιρείες που προωθούν προϊόντα του χώρου 100% φυσικά. Επίσης, έχει συνεργασία με όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής, προκειμένου  οι πελάτες τους να απολαύσουν τις υπηρεσίες του “ETHEREAL”.

Γενικά είναι μία επιχείρηση η οποία, συνδυάζοντας τον υπέροχο χώρο που διαθέτει, τη θέση του χώρου και την μεγάλη τουριστική κίνηση της περιοχής,  είναι  έτοιμη να λειτουργήσει  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να προσφέρει στον καινούργιο επιχειρηματία ικανοποιητικά κέρδη.