Κατοικία Διαμέρισμα Προς Πώληση ID: Δ70

Επικοινωνήστε μαζί μας

eurostegi-2

ΕΥΡΩΣΤΕΓΗ
Γαριβάλδη 1.
Τρίκαλα, 42100

24310 79400
24310 75145
info@eurostegi.com.gr

Σε αποκλειστική ανάθεση στα γραφεία μας, πωλείται 3ώροφη οικοδομή συνολικού εμβαδού 330τμ., σε 1 στρέμμα οικόπεδο, στην Καλαμπάκα.

Η οικοδομή έχει κτισθεί το 1982 και αποτελείται από 3 επίπεδα:

1ο επίπεδο: ισόγειο: 110τμ. – 4σάρι  ημιτελές

2ο επίπεδο: 1ος όροφος: 110τμ. –4σάρι  ημιτελές

3ο επίπεδο: 2ος όροφος: 110τμ. –4σάρι πλήρως αποπερατωμένο

Το διαμέρισμα του 2ου ορόφου αποτελείται από Σαλόνι, κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και μπάνιο. Είναι σε άριστη κατάσταση, καθώς έχει κατοικηθεί ελάχιστα και διαθέτει μεγάλους και άνετους χώρους , καθώς και μεγάλες βεράντες με τέντες. Η θέα του είναι υπέροχη και μοναδική αφού βλέπει στα 4 σημεία του ορίζοντα. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα μπορεί να πωληθεί και μεμονωμένα στην τιμή των 70.000€.

Η οικοδομή διαθέτει στέγη κεραμοσκεπή κάτω από την οποία υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ένα  studio ή ένα 2άρι τύπου loft. Ένα τμήμα της οροφής μπορεί να αντικατασταθεί με γυαλί  και έτσι ώστε το εσωτερικό του διαμερίσματος να έχει  θέα τον ουρανό και τους βράχους των Μετεώρων. Επίσης η οικοδομή διαθέτει μεγάλο κήπο πίσω, μπροστά και πλάι  και θέση parking. Το δυνατό σημείο της οικοδομής όμως είναι η θέση της- μία θέση που δεν κλείνεται από τίποτα- με μεγάλο οπτικό ορίζοντα. Έτσι η θέα είναι μοναδική τόσο προς τους βράχους των Μετεώρων, όσο και στη γύρω περιοχή.

Η οικοδομή πωλείται ολόκληρη.

Ολόκληρο το ακίνητο είναι κατάλληλο για κατοικία με δυνατότητα να στεγάσει 3 οικογένειες. ‘Όμως με την ανάλογη διαμόρφωση μπορεί να γίνει ένας όμορφος ξενώνας, μέσω της πλατφόρμας airbnb, που θα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία.