Επαγγελματική Στέγη ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Προς Ενοικίαση ID: Κ25

Επικοινωνήστε μαζί μας

eurostegi-2

ΕΥΡΩΣΤΕΓΗ
Γαριβάλδη 1.
Τρίκαλα, 42100

24310 79400
24310 75145
info@eurostegi.com.gr

Σε αποκλειστική ανάθεση στα γραφεία μας, ενοικιάζεται κατάστημα 122τ.μ.,σε οικόπεδο 350τ.μ.,στους Γεωργα- νάδες.

Κατάστημα είναι πλήρως ανακαινισμένο και βρίσκεται στο κέντρο, μπροστά στη μεγάλη   πλατεία του χωριού.

Πρόκειται για ένα κατάστημα πανέμορφο, επενδεδυμένο με πέτρα και κεραμοσκεπή με μαύρα, ενεργειακά κεραμίδια, εισαγωγής.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν   για την ανακαίνισή του και τη διακόσμησή του, είναι ποιοτικά και τελευταίας τεχνολογίας, όπως: άριστη μόνωση, φωτισμός  και  κρυφός φωτισμός με λάμπες lend  χαμηλής κατανάλωσης, dimmers για αυξομείωση ροής φωτισμού,  ενεργειακά κουφώματα με διπλά τζάμια,  σήτες πτυσσόμενες, τέντες αυτόνομες,  internet τελευταίας τεχνολογίας, boiler και κάμερες.

Το κατάστημα διατίθεται με καινούριο εξοπλισμό και επίπλωση για χρήση υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως: 14 τραπέζια,  55 καθίσματα, πάγκος για bar  με σκαμπό και ράφια για ποτά, κουζίνα με όλο τον εξοπλισμό της ανοξείδωτο, όπως: ψησταριά μέχρι για 12 σούβλες, καπέλο απορρόφησης, πάγκους, ντουλάπια, λάντζα,  ποτηριέρες, κλπ.

Γενικά είναι  ένα ακίνητο ιδιαίτερα προνομιούχο, δεδομένου ότι είναι ολοκαίνουριο, και ότι βρίσκεται σ’ αυτή την καταπληκτική θέση.

Μπορεί να λειτουργήσει άμεσα σαν ταβέρνα, καφενείο, πιτσαρία, ή και όλα αυτά μαζί. Διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης όλης της ευρύτερης περιοχής και σε συνδυασμό με την πλατεία είναι  ιδανικό  για οικογένειες με παιδιά, αλλά και για όλες τις ηλικίες.